Jobb hos Input Bemanning

Input Bemanning

-er en del av din jobb.

 

 

Kompetanse og bemanning til dine behov

TAR ANSVARET FOR DITT BEMANNINGS BEHOV

 

.

 

Input Bemanning trenger medarbeidere med ulik kompetanse, utdanning og erfaring.

Det som er felles for våre medarbeidere er at de er motivert for å gjøre en god jobb for våre kunder. Ønsker du å bidra til dette? Da er det kanskje deg vi ser etter.

 

Dette er viktig for oss

 

Avhengig av stilling vil ulike kvalifikasjoner og egenskaper bli vektlagt. Men generelt ser vi etter kandidater som er:

 

Motivert for en jobb i ett bemanningsbyrå og hjelpe våre kunder med Deres utfordringer og behov.

 

 

 

 

 

 

Vi får mange kvalifiserte søkere til våre stillinger, derfor er det viktig for oss å vite hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. Input Bemanning ønsker medarbeidere som er motivert for en jobb hos nettopp oss.

 

 

 

Mål- og resultatorientert

 

Input Bemanning har en kultur som kjennetegnes av gode resultater, kompetanse og vilje til å gjøre en god jobb for våre kunder. Derfor er det viktig at du kan og vil bidra til å opprettholde en slik kultur.

 

Utviklingsorientert

 

Det er et viktig mål for oss å være kompetansebyggere. Vi forventer derfor at du har fokus på utvikling og å dele kunnskap.

 

Har integritet

 

Input Bemanning er avhengig av tillit fra våre kunder. For at vi skal opprettholde vår tillit er vi avhengig av medarbeidere som løser oppgaver på en etisk og kompetent måte.

 

Er inkluderende

 

Hos oss ønsker vi å ha et godt arbeidsmiljø med stor takhøyde og en kultur som preges av inkludering, likeverd og mangfold. Alle medarbeiderne i Input Bemanning skal bidra til dette, det er deg det kommer an på.

 

 

 

Du finner ingen kronglete rekrutteringsweb hos oss. Vi respekterer tiden din, så send oss heller en epost. Fortell oss kort om deg, hva du er stolt av å ha gjort, og at du er nysgjerrig på hva vi kan tilby.

 

La oss gjøre resten av jobben ved å lese dette og se på din cv.

 

Blir vi nysgjerrige, avtaler vi en kopp kaffe eller et intervju. Så kan vi fortelle deg mer om oss, og hva vi er på utkikk etter. Hvis verken du eller vi blir skremt av den praten, er vi allerede godt på vei til flere tilbud du kan ta stilling til.

Send en cv og fortell litt om deg selv på mail

Jobbcv@inputbemanning.no

 

BEHOV FOR JOBB?

 

Ta kontakt

 

+47 97 56 30 44

 

Jobbcv@inputbemanning.no

 

 

Input Bemanning

org.nr:984018754

 

Input Bemanning dekker dine bemannings behov i en hektisk hverdag.